logo de brabantse witgoed centralelogo de brabantse witgoed centrale
290 advocaten, 137 kantoren Spoed als het moet
290 advocaten, 137 kantoren Niet goed geld terug

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

Droger reparatie

Wij helpen u bij elke (was)droger reparatie. Bel ons vandaag nog.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten witgoed reparatie. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het repareren van wasmachines en vaatwassers. Mochten wij onverhoopt uw witgoed niet kunnen repareren dan kunnen wij u altijd een nieuw apparaat naar keus aanbieden met de laagste prijsgarantie.

Wilt u weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel 085 – 760 54 42.

Snelle en betrouwbare drogerreparatie

Is je droger kapot en woon je in de regio Brabant? Geen zorgen, De Brabantse Witgoed Centrale staat voor je klaar! Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een goed werkende droger te hebben, en daarom zijn wij er om je snel en efficiënt te helpen.

Met vier ervaren monteurs verspreid over de regio Brabant, kunnen wij je verzekeren dat er altijd iemand beschikbaar is om je droger te repareren. Onze monteurs zijn stuk voor stuk experts in hun vakgebied, met ruime ervaring in het repareren van drogers van alle merken. Bovendien zijn we gecertificeerd in sommige merken, wat betekent dat je erop kunt vertrouwen dat we de juiste kennis en vaardigheden hebben om je droger weer als nieuw te laten werken.

Binnen 24 uur gerepareerd

Bij De Brabantse Witgoed Centrale streven we ernaar om elke reparatie binnen 24 uur uit te voeren. We weten hoe vervelend het kan zijn om zonder droger te zitten, en daarom doen we er alles aan om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Met al meer dan 4500 succesvol uitgevoerde reparaties op onze naam, kun je erop vertrouwen dat jouw droger in goede handen is.

Wij repareren alle merken drogers, dus ongeacht het merk of model, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige monteurs zullen je droger grondig onderzoeken, de oorzaak van het probleem vaststellen en een passende oplossing bieden om ervoor te zorgen dat je droger weer optimaal functioneert.

Dus, als je droger kapot is en je woont in Brabant, aarzel dan niet om contact op te nemen met De Brabantse Witgoed Centrale. Wij staan klaar om je te helpen en zorgen ervoor dat je droger binnen de kortste keren weer perfect werkt.

Reparatie binnen 24 uur

Wij kunnen meestal al binnen 24 uur langs komen bij om de witgoed reparatie uit te voeren.

All-in starttarief van €69,-

Wij werken met een All-in starttarief van €69,-. Incl. 15 min. reparatietijd, voorrijkosten en garantie. Transparant en helder zonder verassingen achteraf.

100% gecertificeerde monteurs

Wij werken enkel met gecertificeerde monteurs. Bij ons bent u in goede handen.

6 dagen in de week bereikbaar!

Wij zijn voor u 6 dagen in de week bereikbaar per telefoon of online. Zo kunt u ons bereiken wanneer het u uitkomt.

De nr 1. in Brabant

Wij zijn gevestigd met diverse monteurs en werkplaatsen door heel Brabant. Bel ons gerust met uw vraag of maak een afspraak.
Reparatie inplannen
Snel weten waar u aan toe bent? Plan direct een reparatie in en wij nemen contact met u op voor een reparatie afspraak. U kunt ons ook direct bellen op 085 - 760 54 42.
  Wij doen ons best om de gewenste reparatie datum in te plannen. U krijgt van ons daarover zo snel mogelijk een bericht. Wij bellen of mailen u daarover.

  Wij repareren elk merk droger.

  WhatsApp Chat
  Support
  Hallo! Welkom bij Witgoed Brigade! Plan hier je reparatie of stel een vraag.
  10:51
  Begin met chatten