logo de brabantse witgoed centralelogo de brabantse witgoed centrale
290 advocaten, 137 kantoren Spoed als het moet
290 advocaten, 137 kantoren Niet goed geld terug

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

Koelkast reparatie

Wij helpen u bij elke koelkast reparatie. Bel ons vandaag nog.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten witgoed reparatie. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het repareren van wasmachines, vaatwassers, koelkasten en vriezers. Mochten wij onverhoopt uw witgoed niet kunnen repareren dan kunnen wij u altijd een nieuw apparaat naar keus aanbieden met de laagste prijsgarantie.

Wilt u weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel 085 – 760 54 42.

Snelle en vakkundige koelkastreparaties

Stel je voor: je komt thuis na een lange dag werken en ontdekt dat je koelkast niet meer werkt. Al je etenswaren dreigen te bederven en je hebt geen idee wat je nu moet doen. Geen zorgen, want De Brabantse Witgoed Centrale staat voor je klaar om dit probleem snel en vakkundig op te lossen.

Met vier ervaren monteurs in de regio van Brabant, ben je bij ons aan het juiste adres voor een snelle en professionele reparatie van je koelkast. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en zijn bekend met alle merken koelkasten. Bovendien zijn we in sommige merken zelfs gecertificeerd, waardoor je er zeker van kunt zijn dat we op de hoogte zijn van de laatste technieken en ontwikkelingen op het gebied van koelkastreparaties.

Uw koelkast binnen 24 uur gerepareerd

Bij De Brabantse Witgoed Centrale begrijpen we hoe belangrijk het is om je koelkast zo snel mogelijk weer werkend te hebben. Daarom voeren we de reparatie binnen 24 uur uit, zodat je niet lang zonder koeling hoeft te zitten en je etenswaren vers blijven. Met al meer dan 4500 succesvol uitgevoerde reparaties, hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd in de regio Brabant.

Of je nu een groot, klein, nieuw of oud model koelkast hebt, wij kunnen je helpen. Dankzij onze brede kennis van verschillende merken en modellen, kunnen we vrijwel elke reparatie uitvoeren. Bovendien werken we met originele onderdelen, zodat de kwaliteit van je koelkast gewaarborgd blijft.

Reparatie binnen 24 uur

Wij kunnen meestal al binnen 24 uur langs komen bij om de witgoed reparatie uit te voeren.

All-in starttarief van €69,-

Wij werken met een All-in starttarief van €69,-. Incl. 15 min. reparatietijd, voorrijkosten en garantie. Transparant en helder zonder verassingen achteraf.

100% gecertificeerde monteurs

Wij werken enkel met gecertificeerde monteurs. Bij ons bent u in goede handen.

6 dagen in de week bereikbaar!

Wij zijn voor u 6 dagen in de week bereikbaar per telefoon of online. Zo kunt u ons bereiken wanneer het u uitkomt.

De nr 1. in Brabant

Wij zijn gevestigd met diverse monteurs en werkplaatsen door heel Brabant. Bel ons gerust met uw vraag of maak een afspraak.
Reparatie inplannen
Snel weten waar u aan toe bent? Plan direct een reparatie in en wij nemen contact met u op voor een reparatie afspraak. U kunt ons ook direct bellen op 085 - 760 54 42.
  Wij doen ons best om de gewenste reparatie datum in te plannen. U krijgt van ons daarover zo snel mogelijk een bericht. Wij bellen of mailen u daarover.

  Wij repareren elk merk koelkast.

  WhatsApp Chat
  Support
  Hallo! Welkom bij Witgoed Brigade! Plan hier je reparatie of stel een vraag.
  10:51
  Begin met chatten