Tarieven

Wij hanteren heldere en eerlijke tarieven. Wij werken altijd met een starttarief en een vervolgtarief. In het starttarief is inclusief voorrijkosten, diagnosestelling en het eerste kwartier van de reparatie. Heeft de monteur langer nodig? Dan geldt het vervolgtarief. Wij zijn al sinds 1994 de betrouwbare witgoed monteurs van Brabant.

Ons All-in tarief €69,-*
N
Inclusief voorrijkosten
N
Inclusief parkeerkosten
N
Inclusief storingsanalyse
N
Inclusief 15 minuten arbeidsloon
N
Inclusief 3 maanden garantie op de reparatie
N
Inclusief BTW
Wij hebben een all-in standaard tarief van € 69,-. Als de reparatie langer dan 15 minuten gaat duren dan rekent de monteur € 19,50 per extra gewerkte 10 minuten.

Dit standaardtarief is exclusief fabrieks-onderdelen. Vanzelfsprekend worden alle reparaties langer dan 15 minuten en het gebruik van benodigde onderdelen altijd vooraf met je besproken.

Het kan voorkomen dat je de machine na diagnose niet meer wenst te repareren. Je vindt de kosten te hoog voor de leeftijd van de machine. Geen enkel probleem. De monteur kan je hierover goed adviseren. Je betaalt dan alleen ons standaardtarief van € 69,-.

Weekendtoeslag

Voor de reparaties uitgevoerd op de zaterdag geldt een weekendtoeslag.
Voor reparaties uitgevoerd op zaterdag rekenen wij het standaard all-in weekendtarief van € 99,-. Als de reparatie langer dan 15 minuten gaat duren dan rekent de monteur € 24,50 per extra gewerkte 10 minuten.
Dit standaardtarief is exclusief fabrieks-onderdelen. Vanzelfsprekend worden alle reparaties langer dan 15 minuten en het gebruik van benodigde onderdelen altijd vooraf met je besproken.

Mocht je nog vragen hebben, bel of mail onze klantenservice.

Snelle witgoed reparatie service

De Brabantse Witgoed Centrale bestaat uit echte vakmensen en goede service.

Vaste voordelige tarieven

Wij werken enkel met vast voordelige tarieven. Bij ons heeft u geen verrassingen achteraf.

6 dagen per week bereikbaar

Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar. In de meeste gevallen repareren wij binnen 24 uur.

Alleen gecertificeerde monteurs

Wij werken enkel met gecertificeerde monteurs. Bij ons bent u in goede handen.

Wij werken door heel Brabant e.o.

Onze monteurs werken door heel Brabant en omstreken. Bel ons vandaag nog.

Reparatie inplannen
Snel weten waar u aan toe bent? Plan direct een reparatie in en wij nemen contact met u op voor een reparatie afspraak. U kunt ons ook direct bellen op 088 - 374 7984.
    Wij doen ons best om de gewenste reparatie datum in te plannen. U krijgt van ons daarover zo snel mogelijk een bericht. Wij bellen of mailen u daarover.

    Wij repareren alle merken witgoed.