logo de brabantse witgoed centralelogo de brabantse witgoed centrale
290 advocaten, 137 kantoren Spoed als het moet
290 advocaten, 137 kantoren Niet goed geld terug

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

Vaatwasser reparatie

Wij helpen u bij elke vaatwasser reparatie. Bel ons vandaag nog.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten witgoed reparatie. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het repareren van wasmachines en vaatwassers. Mochten wij onverhoopt uw witgoed niet kunnen repareren dan kunnen wij u altijd een nieuw apparaat naar keus aanbieden met de laagste prijsgarantie.

Wilt u weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel 085 – 760 54 42.

Snelle en vakkundige vaatwasser reparatie

Een kapotte vaatwasser kan voor flink wat ongemak zorgen in het huishouden. Gelukkig staat De Brabantse Witgoed Centrale altijd klaar om je te helpen bij het oplossen van dit probleem. Ons team bestaat uit vier ervaren monteurs die gespecialiseerd zijn in het repareren van vaatwassers in de regio Brabant. Door onze snelle service en vakkundige aanpak is jouw vaatwasser binnen no-time weer in topconditie.

Bij De Brabantse Witgoed Centrale begrijpen we hoe belangrijk het is om een goed functionerende vaatwasser te hebben. Daarom streven wij ernaar om binnen 24 uur na jouw melding een monteur bij jou thuis te hebben voor de reparatie. Met meer dan 4500 succesvol uitgevoerde reparaties op onze naam, hebben onze monteurs de kennis en ervaring om jouw vaatwasser snel en efficiënt te repareren.

Alle merken en gecertificeerde reparatie

Onze monteurs zijn getraind en bekwaam in het repareren van alle merken vaatwassers. Bovendien zijn wij voor sommige merken zelfs gecertificeerd, wat betekent dat we op de hoogte zijn van de laatste technische ontwikkelingen en richtlijnen van de fabrikant. Hierdoor kunnen we jou de best mogelijke service bieden en garanderen dat jouw vaatwasser weer naar behoren functioneert.

Waarom kiezen voor De Brabantse Witgoed Centrale?

 • Vier ervaren monteurs in de regio Brabant
 • Reparatie binnen 24 uur na melding
 • Meer dan 4500 succesvol uitgevoerde reparaties
 • Ervaring met alle merken vaatwassers
 • Gecertificeerd voor sommige merken

Als jouw vaatwasser kapot is, aarzel dan niet om contact op te nemen met De Brabantse Witgoed Centrale. Wij zorgen ervoor dat jouw vaatwasser snel en vakkundig gerepareerd wordt, zodat je weer zorgeloos kunt genieten van een goed functionerend apparaat in jouw huishouden.

Reparatie binnen 24 uur

Wij kunnen meestal al binnen 24 uur langs komen bij om de witgoed reparatie uit te voeren.

All-in starttarief van €69,-

Wij werken met een All-in starttarief van €69,-. Incl. 15 min. reparatietijd, voorrijkosten en garantie. Transparant en helder zonder verassingen achteraf.

100% gecertificeerde monteurs

Wij werken enkel met gecertificeerde monteurs. Bij ons bent u in goede handen.

6 dagen in de week bereikbaar!

Wij zijn voor u 6 dagen in de week bereikbaar per telefoon of online. Zo kunt u ons bereiken wanneer het u uitkomt.

De nr 1. in Brabant

Wij zijn gevestigd met diverse monteurs en werkplaatsen door heel Brabant. Bel ons gerust met uw vraag of maak een afspraak.
Reparatie inplannen
Snel weten waar u aan toe bent? Plan direct een reparatie in en wij nemen contact met u op voor een reparatie afspraak. U kunt ons ook direct bellen op 085 - 760 54 42.
  Wij doen ons best om de gewenste reparatie datum in te plannen. U krijgt van ons daarover zo snel mogelijk een bericht. Wij bellen of mailen u daarover.

  Wij repareren elk merk vaatwasser.

  WhatsApp Chat
  Support
  Hallo! Welkom bij Witgoed Brigade! Plan hier je reparatie of stel een vraag.
  10:51
  Begin met chatten