logo de brabantse witgoed centralelogo de brabantse witgoed centrale
290 advocaten, 137 kantoren Spoed als het moet
290 advocaten, 137 kantoren Niet goed geld terug

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

Wasmachine reparatie

Wij helpen u bij elke wasmachine reparatie. Bel ons vandaag nog.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten witgoed reparatie. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het repareren van wasmachines en vaatwassers. Mochten wij onverhoopt uw witgoed niet kunnen repareren dan kunnen wij u altijd een nieuw apparaat naar keus aanbieden met de laagste prijsgarantie.

Wilt u weten of uw witgoed gerepareerd kan worden?
Bel ons op 085 – 760 54 42.

Wasmachine reparatie door de Brabantse Witgoed Centrale

Heb je ooit meegemaakt dat je wasmachine kapot ging op het moment dat je hem het meest nodig had? Het kan een frustrerende ervaring zijn – vooral als je geen idee hebt hoe je het probleem moet oplossen. Gelukkig is daar De Brabantse Witgoed Centrale om jou te helpen.

Ervaren monteurs in de regio van Brabant

Met vier ervaren monteurs in de regio van Brabant, staan wij paraat om jouw wasmachine snel en effectief te repareren. Onze monteurs hebben gezamenlijk al 4500 reparaties uitgevoerd, wat betekent dat ze de kennis en vaardigheden hebben om elk probleem aan te pakken.

En we bedoelen echt snel: we voeren reparaties binnen 24 uur uit. Dit betekent dat je nooit lang zonder jouw wasmachine zit en snel weer verder kunt gaan met jouw dagelijkse taken.

Reparatie van alle merken en certificering

Bij De Brabantse Witgoed Centrale repareren we niet alleen jouw wasmachine, maar we repareren ook alle merken. Onze monteurs zijn zelfs gecertificeerd in sommige merken. Dit betekent dat we weten wat we doen en jouw wasmachine snel weer draaiende hebben.

Dus de volgende keer dat jouw wasmachine kapot gaat, hoef je je geen zorgen te maken. Bel gewoon De Brabantse Witgoed Centrale en wij zullen jouw probleem in een mum van tijd oplossen!

Reparatie binnen 24 uur

Wij kunnen meestal al binnen 24 uur langs komen bij om de witgoed reparatie uit te voeren.

All-in starttarief van €69,-

Wij werken met een All-in starttarief van €69,-. Incl. 15 min. reparatietijd, voorrijkosten en garantie. Transparant en helder zonder verassingen achteraf.

100% gecertificeerde monteurs

Wij werken enkel met gecertificeerde monteurs. Bij ons bent u in goede handen.

6 dagen in de week bereikbaar!

Wij zijn voor u 6 dagen in de week bereikbaar per telefoon of online. Zo kunt u ons bereiken wanneer het u uitkomt.

De nr 1. in Brabant

Wij zijn gevestigd met diverse monteurs en werkplaatsen door heel Brabant. Bel ons gerust met uw vraag of maak een afspraak.
Reparatie inplannen
Snel weten waar u aan toe bent? Plan direct een reparatie in en wij nemen contact met u op voor een reparatie afspraak. U kunt ons ook direct bellen op 085 - 760 54 42.
  Wij doen ons best om de gewenste reparatie datum in te plannen. U krijgt van ons daarover zo snel mogelijk een bericht. Wij bellen of mailen u daarover.

  Wij repareren elk merk wasmachine.

  WhatsApp Chat
  Support
  Hallo! Welkom bij Witgoed Brigade! Plan hier je reparatie of stel een vraag.
  10:51
  Begin met chatten