logo de brabantse witgoed centralelogo de brabantse witgoed centrale
290 advocaten, 137 kantoren Spoed als het moet
290 advocaten, 137 kantoren Niet goed geld terug

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

Witgoed reparatie Deurne

Wij helpen u bij elke witgoed reparatie in Deurne en omstreken. Bel ons vandaag nog.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten witgoed reparatie. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het repareren van wasmachines en vaatwassers. Mochten wij onverhoopt uw witgoed niet kunnen repareren dan kunnen wij u altijd een nieuw apparaat naar keus aanbieden met de laagste prijsgarantie.

Wilt u weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel 085 – 760 5442.

Wasmachine reparatie in Deurne

Bij De Brabantse Witgoed Centrale weten we hoe cruciaal een goed werkende wasmachine is voor uw huishouden en dagelijkse routine. Wanneer uw wasmachine het begeeft, heeft u een snelle en betrouwbare reparatie nodig. Gelukkig staan onze ervaren monteurs in Deurne klaar om elk type wasmachine probleem aan te pakken, van lekkages tot problemen met het centrifugeren. Dankzij onze uitgebreide kennis en expertise op het gebied van wasmachine reparaties, kunt u erop vertrouwen dat uw apparaat weer optimaal zal functioneren.

Vaatwasser reparatie in Deurne

Een kapotte vaatwasser kan een grote impact hebben op de efficiëntie van uw huishouden. Daarom biedt De Brabantse Witgoed Centrale snelle en efficiënte vaatwasser reparaties in Deurne. Onze getrainde en ervaren monteurs zijn bekwaam in het oplossen van diverse problemen met vaatwassers, van verstopte filters tot defecte verwarmingselementen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en gereedschappen, garanderen wij een vlotte en effectieve vaatwasser reparatie in Deurne.

Wasdroger reparatie in Deurne

Een defecte wasdroger kan veel ongemak veroorzaken, met name tijdens de koudere maanden waarin het drogen van kleding een uitdaging kan zijn. Bij De Brabantse Witgoed Centrale hebben onze gespecialiseerde monteurs ruime ervaring in het repareren van wasdrogers van alle merken en modellen. Of u nu problemen ondervindt met de trommel, de thermostaat of het verwarmingselement, wij staan klaar om u te helpen met een snelle en betrouwbare wasdroger reparatie in Deurne.

Ervaren monteurs voor al uw witgoed reparaties in Deurne

Ons team van deskundige monteurs is opgeleid om alle soorten witgoed reparaties uit te voeren, ongeacht het merk of model van uw apparaat. We zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën en reparatietechnieken, waardoor we u de best mogelijke service kunnen bieden. Onze monteurs zijn betrouwbaar, professioneel en staan altijd klaar om u te helpen met uw wasmachine, vaatwasser of wasdroger reparatie in Deurne.

Kies voor De Brabantse Witgoed Centrale

Door te kiezen voor De Brabantse Witgoed Centrale, kiest u voor een betrouwbare en professionele partner voor al uw witgoed reparaties in Deurne. Of het nu gaat om een wasmachine, vaatwasser of wasdroger reparatie, onze ervaren monteurs zullen ervoor zorgen dat uw apparaat weer naar behoren functioneert. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze uitgebreide diensten.

Reparatie binnen 24 uur

Wij kunnen meestal al binnen 24 uur langs komen bij om de witgoed reparatie uit te voeren.

All-in starttarief van €69,-

Wij werken met een All-in starttarief van €69,-. Incl. 15 min. reparatietijd, voorrijkosten en garantie. Transparant en helder zonder verassingen achteraf.

100% gecertificeerde monteurs

Wij werken enkel met gecertificeerde monteurs. Bij ons bent u in goede handen.

6 dagen in de week bereikbaar!

Wij zijn voor u 6 dagen in de week bereikbaar per telefoon of online. Zo kunt u ons bereiken wanneer het u uitkomt.

De nr 1. in Brabant

Wij zijn gevestigd met diverse monteurs en werkplaatsen door heel Brabant. Bel ons gerust met uw vraag of maak een afspraak.
Reparatie inplannen
Snel weten waar u aan toe bent? Plan direct een reparatie in en wij nemen contact met u op voor een reparatie afspraak. U kunt ons ook direct bellen op 085 - 760 54 42.
  Wij doen ons best om de gewenste reparatie datum in te plannen. U krijgt van ons daarover zo snel mogelijk een bericht. Wij bellen of mailen u daarover.

  Wij repareren alle merken witgoed.

  WhatsApp Chat
  Support
  Hallo! Welkom bij Witgoed Brigade! Plan hier je reparatie of stel een vraag.
  10:51
  Begin met chatten