logo de brabantse witgoed centralelogo de brabantse witgoed centrale
290 advocaten, 137 kantoren Spoed als het moet
290 advocaten, 137 kantoren Niet goed geld terug

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

Witgoed reparatie Dongen

Wij helpen u bij elke witgoed reparatie in Dongen en omstreken. Bel ons vandaag nog.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten witgoed reparatie. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het repareren van wasmachines en vaatwassers. Mochten wij onverhoopt uw witgoed niet kunnen repareren dan kunnen wij u altijd een nieuw apparaat naar keus aanbieden met de laagste prijsgarantie.

Wilt u weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel 085 – 760 5442.

de uitstekende service en kwaliteit die wij bieden bij het uitvoeren van wasmachine reparaties, vaatwasser reparaties en wasdroger reparaties in Dongen en omstreken.

Uitgebreide ervaring met diverse merken en modellen

Onze ervaren monteurs hebben ruime ervaring met het repareren van diverse merken en modellen wasmachines, vaatwassers en wasdrogers. Of het nu gaat om een Bosch, Samsung, Miele, Whirlpool of een ander merk, wij kunnen u altijd voorzien van de juiste reparatie oplossing. Dankzij onze brede kennis en expertise bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare reparatie van uw witgoedapparatuur.

Preventief onderhoud en advies

Naast het uitvoeren van wasmachine reparaties, vaatwasser reparaties en wasdroger reparaties, kunnen onze ervaren monteurs u ook voorzien van preventief onderhoud en advies. Hiermee kunt u de levensduur van uw apparaat verlengen en eventuele toekomstige problemen voorkomen. Onze monteurs geven u graag tips en adviezen om uw apparaat in optimale conditie te houden.

Klanttevredenheid staat voorop

Bij De Brabantse Witgoed Centrale staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om u de beste service en kwaliteit te bieden bij het uitvoeren van wasmachine reparaties, vaatwasser reparaties en wasdroger reparaties. Onze ervaren monteurs nemen de tijd om uw situatie te begrijpen en bieden een oplossing op maat. We zorgen ervoor dat u met een gerust hart weer gebruik kunt maken van uw witgoedapparatuur.

Betrouwbare en snelle service in Dongen en omstreken

Wanneer u kiest voor De Brabantse Witgoed Centrale, kiest u voor betrouwbaarheid en snelheid. Onze ervaren monteurs zijn in staat om uw wasmachine, vaatwasser of wasdroger op korte termijn en vakkundig te repareren in Dongen en omstreken. Wij begrijpen dat u niet lang wilt wachten op een reparatie en streven ernaar om u zo snel mogelijk te helpen.

Kortom, voor al uw wasmachine reparaties, vaatwasser reparaties en wasdroger reparaties in Dongen en omstreken bent u bij De Brabantse Witgoed Centrale aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact op met onze ervaren monteurs en plan een afspraak in voor een professionele en betrouwbare reparatie van uw witgoedapparatuur.

Reparatie binnen 24 uur

Wij kunnen meestal al binnen 24 uur langs komen bij om de witgoed reparatie uit te voeren.

All-in starttarief van €69,-

Wij werken met een All-in starttarief van €69,-. Incl. 15 min. reparatietijd, voorrijkosten en garantie. Transparant en helder zonder verassingen achteraf.

100% gecertificeerde monteurs

Wij werken enkel met gecertificeerde monteurs. Bij ons bent u in goede handen.

6 dagen in de week bereikbaar!

Wij zijn voor u 6 dagen in de week bereikbaar per telefoon of online. Zo kunt u ons bereiken wanneer het u uitkomt.

De nr 1. in Brabant

Wij zijn gevestigd met diverse monteurs en werkplaatsen door heel Brabant. Bel ons gerust met uw vraag of maak een afspraak.
Reparatie inplannen
Snel weten waar u aan toe bent? Plan direct een reparatie in en wij nemen contact met u op voor een reparatie afspraak. U kunt ons ook direct bellen op 085 - 760 54 42.
  Wij doen ons best om de gewenste reparatie datum in te plannen. U krijgt van ons daarover zo snel mogelijk een bericht. Wij bellen of mailen u daarover.

  Wij repareren alle merken witgoed.

  WhatsApp Chat
  Support
  Hallo! Welkom bij Witgoed Brigade! Plan hier je reparatie of stel een vraag.
  10:51
  Begin met chatten