logo de brabantse witgoed centralelogo de brabantse witgoed centrale
290 advocaten, 137 kantoren Spoed als het moet
290 advocaten, 137 kantoren Niet goed geld terug

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

Witgoed reparatie Eindhoven

Wij helpen u bij elke witgoed reparatie in Eindhoven en omstreken. Bel ons vandaag nog.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten witgoed reparatie. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het repareren van wasmachines en vaatwassers. Mochten wij onverhoopt uw witgoed niet kunnen repareren dan kunnen wij u altijd een nieuw apparaat naar keus aanbieden met de laagste prijsgarantie.

Wilt u weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel 085 – 760 5442.

Wasmachine reparatie in Eindhoven

Bij De Brabantse Witgoed Centrale begrijpen we hoe belangrijk uw wasmachine is voor uw dagelijkse routine. Daarom zijn onze monteurs gespecialiseerd in het snel en efficiënt uitvoeren van wasmachine reparaties in Eindhoven en omgeving. Of het nu gaat om een eenvoudige verstopping of een complexe motorstoring, onze ervaren monteurs staan voor u klaar om uw wasmachine weer als nieuw te laten draaien.

Vaatwasser reparatie: Laat uw vaat weer glanzen

Een kapotte vaatwasser kan voor veel frustratie zorgen in uw huishouden. Gelukkig kunt u rekenen op De Brabantse Witgoed Centrale voor professionele vaatwasser reparaties in Eindhoven. Onze monteurs hebben ruime ervaring met het oplossen van uiteenlopende problemen bij verschillende merken vaatwassers. Van lekkages tot elektrische storingen, wij zorgen ervoor dat uw vaatwasser weer naar behoren functioneert.

Wasdroger reparatie: Droog uw kleding zonder zorgen

Een defecte wasdroger kan uw kleding en textiel beschadigen en onnodig energie verbruiken. Onze monteurs in Eindhoven zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van wasdroger reparaties, zodat u uw kleding weer veilig en efficiënt kunt drogen. Of het nu gaat om een probleem met de verwarmingselementen of een defecte aandrijfriem, wij zorgen voor een vakkundige reparatie.

Ervaren monteurs voor al uw witgoed reparaties

Bij De Brabantse Witgoed Centrale werken we uitsluitend met ervaren en gecertificeerde monteurs. Zij hebben jarenlange ervaring met het repareren van wasmachines, vaatwassers en wasdrogers in Eindhoven en omgeving. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van witgoed reparaties.

Kies voor betrouwbare reparatie in Eindhoven

Wanneer u kiest voor De Brabantse Witgoed Centrale, kiest u voor betrouwbaarheid, professionaliteit en kwaliteit. Wij streven naar een hoge klanttevredenheid en bieden een snelle en efficiënte service. Neem contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvende offerte en laat uw wasmachine, vaatwasser of wasdroger vakkundig repareren door onze ervaren monteurs in Eindhoven.

Reparatie binnen 24 uur

Wij kunnen meestal al binnen 24 uur langs komen bij om de witgoed reparatie uit te voeren.

All-in starttarief van €69,-

Wij werken met een All-in starttarief van €69,-. Incl. 15 min. reparatietijd, voorrijkosten en garantie. Transparant en helder zonder verassingen achteraf.

100% gecertificeerde monteurs

Wij werken enkel met gecertificeerde monteurs. Bij ons bent u in goede handen.

6 dagen in de week bereikbaar!

Wij zijn voor u 6 dagen in de week bereikbaar per telefoon of online. Zo kunt u ons bereiken wanneer het u uitkomt.

De nr 1. in Brabant

Wij zijn gevestigd met diverse monteurs en werkplaatsen door heel Brabant. Bel ons gerust met uw vraag of maak een afspraak.
Reparatie inplannen
Snel weten waar u aan toe bent? Plan direct een reparatie in en wij nemen contact met u op voor een reparatie afspraak. U kunt ons ook direct bellen op 085 - 760 54 42.
  Wij doen ons best om de gewenste reparatie datum in te plannen. U krijgt van ons daarover zo snel mogelijk een bericht. Wij bellen of mailen u daarover.

  Wij repareren alle merken witgoed.

  WhatsApp Chat
  Support
  Hallo! Welkom bij Witgoed Brigade! Plan hier je reparatie of stel een vraag.
  10:51
  Begin met chatten