logo de brabantse witgoed centralelogo de brabantse witgoed centrale
290 advocaten, 137 kantoren Spoed als het moet
290 advocaten, 137 kantoren Niet goed geld terug

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

Witgoed reparatie Roosendaal

Wij helpen u bij elke witgoed reparatie in Roosendaal en omstreken. Bel ons vandaag nog.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten witgoed reparatie. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het repareren van wasmachines en vaatwassers. Mochten wij onverhoopt uw witgoed niet kunnen repareren dan kunnen wij u altijd een nieuw apparaat naar keus aanbieden met de laagste prijsgarantie.

Wilt u weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel 085 – 760 5442.

Jouw Ervaren Witgoed Monteur in Roosendaal

Bij De Brabantse Witgoed Centrale in Roosendaal begrijpen we hoe belangrijk het is om je witgoed apparaten in perfecte staat te houden. Onze ervaren monteurs staan klaar om je te helpen met de reparatie van je wasmachine, vaatwasser en wasdroger. Ontdek waarom wij dé go-to witgoed monteur zijn voor alle inwoners van Roosendaal en omgeving.

Ervaren Witgoed Monteurs voor Gunstige Reparaties

Ons team bestaat uit ervaren en goed opgeleide witgoed monteurs die weten hoe ze jouw apparaat snel en efficiënt kunnen repareren. Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche zijn we in staat om een breed scala aan problemen op te lossen, ongeacht het merk of model van je witgoed apparaat. Bovendien hanteren we gunstige tarieven, zodat je niet te veel betaalt voor de reparatie van je witgoed in Roosendaal.

Witgoed Reparatie in Roosendaal: Wasmachine, Vaatwasser en Wasdroger

Wanneer je te maken hebt met een defecte wasmachine, vaatwasser of wasdroger, wil je natuurlijk zo snel mogelijk een oplossing. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het repareren van deze apparaten en zorgen ervoor dat ze weer optimaal functioneren. Hieronder een overzicht van de soorten witgoed reparaties die we in Roosendaal uitvoeren:

Wasmachine Reparatie

Een defecte wasmachine kan voor veel ongemak zorgen. Onze ervaren monteurs zijn in staat om uiteenlopende problemen op te lossen, zoals lekkages, problemen met het centrifugeren of het niet goed functioneren van het wasprogramma.

Vaatwasser Reparatie

Een kapotte vaatwasser kan leiden tot een berg afwas en frustratie. Gelukkig kunnen onze witgoed monteurs in Roosendaal je helpen bij het oplossen van problemen zoals het niet goed drogen van de vaat, lekkages of het niet starten van het programma.

Wasdroger Reparatie

Een wasdroger die niet naar behoren werkt, kan veel tijd en energie kosten. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het repareren van diverse problemen met wasdrogers, zoals het niet goed drogen van de was, oververhitting of vreemde geluiden tijdens het droogproces.

Kies voor De Brabantse Witgoed Centrale in Roosendaal

Wanneer je kiest voor De Brabantse Witgoed Centrale, kies je voor ervaren monteurs, gunstige tarieven en een snelle service. Ons doel is om jouw witgoed apparaat zo snel mogelijk weer in perfecte staat te krijgen, zodat je er weer optimaal gebruik van kunt maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor al je witgoed reparaties in Roosendaal en omgeving!

 

Reparatie binnen 24 uur

Wij kunnen meestal al binnen 24 uur langs komen bij om de witgoed reparatie uit te voeren.

All-in starttarief van €69,-

Wij werken met een All-in starttarief van €69,-. Incl. 15 min. reparatietijd, voorrijkosten en garantie. Transparant en helder zonder verassingen achteraf.

100% gecertificeerde monteurs

Wij werken enkel met gecertificeerde monteurs. Bij ons bent u in goede handen.

6 dagen in de week bereikbaar!

Wij zijn voor u 6 dagen in de week bereikbaar per telefoon of online. Zo kunt u ons bereiken wanneer het u uitkomt.

De nr 1. in Brabant

Wij zijn gevestigd met diverse monteurs en werkplaatsen door heel Brabant. Bel ons gerust met uw vraag of maak een afspraak.
Reparatie inplannen
Snel weten waar u aan toe bent? Plan direct een reparatie in en wij nemen contact met u op voor een reparatie afspraak. U kunt ons ook direct bellen op 085 - 760 54 42.
  Wij doen ons best om de gewenste reparatie datum in te plannen. U krijgt van ons daarover zo snel mogelijk een bericht. Wij bellen of mailen u daarover.

  Wij repareren alle merken witgoed.

  WhatsApp Chat
  Support
  Hallo! Welkom bij Witgoed Brigade! Plan hier je reparatie of stel een vraag.
  10:51
  Begin met chatten