logo de brabantse witgoed centralelogo de brabantse witgoed centrale
290 advocaten, 137 kantoren Spoed als het moet
290 advocaten, 137 kantoren Niet goed geld terug

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

Witgoed reparatie Veghel

Wij helpen u bij elke witgoed reparatie in Veghel en omstreken. Bel ons vandaag nog.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten witgoed reparatie. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het repareren van wasmachines en vaatwassers. Mochten wij onverhoopt uw witgoed niet kunnen repareren dan kunnen wij u altijd een nieuw apparaat naar keus aanbieden met de laagste prijsgarantie.

Wilt u weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel 085 – 760 5442.

Dé specialist in witgoed reparatie in Veghel

Wanneer je witgoed apparaten in huis hebt, is het belangrijk dat deze goed functioneren. Het is immers vervelend als je wasmachine, vaatwasser of wasdroger plotseling niet meer werkt. Gelukkig staan wij van De Brabantse Witgoed Centrale voor je klaar om al jouw witgoed in de regio Veghel te repareren.

Ervaren monteurs voor een snelle en vakkundige reparatie

Onze ervaren monteurs hebben jarenlange ervaring in het repareren van witgoed apparaten. Zij weten precies wat er nodig is om jouw wasmachine, vaatwasser of wasdroger weer goed te laten functioneren. Dankzij hun expertise kunnen zij snel en efficiënt te werk gaan, waardoor jij zo min mogelijk hinder ondervindt van het defecte apparaat.

Gunstige tarieven voor witgoed reparatie in Veghel

Bij De Brabantse Witgoed Centrale vinden we het belangrijk om onze diensten tegen gunstige tarieven aan te bieden. We begrijpen dat niemand graag te veel betaalt voor een reparatie. Daarom hanteren wij scherpe prijzen, zodat jij nooit te veel kwijt bent aan het repareren van jouw witgoed.

Snelle service in de regio Veghel

Woon je in Veghel of in de omgeving hiervan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een snelle reparatie van jouw witgoed apparaten. Onze monteurs zijn snel ter plaatse om jouw wasmachine, vaatwasser of wasdroger te repareren, zodat jij weer snel gebruik kunt maken van je apparatuur.

Neem contact op met onze witgoed monteurs in Veghel

Heb je een defecte wasmachine, vaatwasser of wasdroger en ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren witgoed monteur in Veghel? Neem dan contact op met De Brabantse Witgoed Centrale. Onze monteurs staan klaar om jouw witgoed vakkundig en tegen gunstige tarieven te repareren.

Reparatie binnen 24 uur

Wij kunnen meestal al binnen 24 uur langs komen bij om de witgoed reparatie uit te voeren.

All-in starttarief van €69,-

Wij werken met een All-in starttarief van €69,-. Incl. 15 min. reparatietijd, voorrijkosten en garantie. Transparant en helder zonder verassingen achteraf.

100% gecertificeerde monteurs

Wij werken enkel met gecertificeerde monteurs. Bij ons bent u in goede handen.

6 dagen in de week bereikbaar!

Wij zijn voor u 6 dagen in de week bereikbaar per telefoon of online. Zo kunt u ons bereiken wanneer het u uitkomt.

De nr 1. in Brabant

Wij zijn gevestigd met diverse monteurs en werkplaatsen door heel Brabant. Bel ons gerust met uw vraag of maak een afspraak.
Reparatie inplannen
Snel weten waar u aan toe bent? Plan direct een reparatie in en wij nemen contact met u op voor een reparatie afspraak. U kunt ons ook direct bellen op 085 - 760 54 42.
  Wij doen ons best om de gewenste reparatie datum in te plannen. U krijgt van ons daarover zo snel mogelijk een bericht. Wij bellen of mailen u daarover.

  Wij repareren alle merken witgoed.

  WhatsApp Chat
  Support
  Hallo! Welkom bij Witgoed Brigade! Plan hier je reparatie of stel een vraag.
  10:51
  Begin met chatten