logo de brabantse witgoed centralelogo de brabantse witgoed centrale
290 advocaten, 137 kantoren Spoed als het moet
290 advocaten, 137 kantoren Niet goed geld terug

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

Witgoed reparatie Veldhoven

Wij helpen u bij elke witgoed reparatie in Veldhoven en omstreken. Bel ons vandaag nog.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten witgoed reparatie. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het repareren van wasmachines en vaatwassers. Mochten wij onverhoopt uw witgoed niet kunnen repareren dan kunnen wij u altijd een nieuw apparaat naar keus aanbieden met de laagste prijsgarantie.

Wilt u weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel 085 – 760 5442.

Ervaren Witgoed Reparatie in Veldhoven

Wanneer je witgoed apparaten stuk gaan, wil je natuurlijk dat ze snel en vakkundig gerepareerd worden. Daarom ben je bij De Brabantse Witgoed Centrale aan het juiste adres. Wij zijn dé specialisten op het gebied van witgoed reparatie in de regio Veldhoven en omstreken. Onze ervaren monteurs staan klaar om jouw wasmachine, vaatwasser en wasdroger weer in topconditie te krijgen.

Gunstige Witgoed Reparatie door Ervaren Monteurs

Bij De Brabantse Witgoed Centrale begrijpen we hoe belangrijk het is om gunstige tarieven te bieden voor onze klanten. Daarom hanteren wij scherpe prijzen voor al onze witgoed reparaties. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat jouw apparaat snel en vakkundig gerepareerd wordt, zodat je weer zorgeloos gebruik kunt maken van jouw wasmachine, vaatwasser of wasdroger.

Professionele Witgoed Reparatie in Veldhoven

Als je in de regio Veldhoven woont en op zoek bent naar een betrouwbare en professionele witgoed monteur, dan ben je bij De Brabantse Witgoed Centrale aan het juiste adres. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met het repareren van witgoed apparaten en zijn bekend met alle grote merken. Zo kunnen zij jouw apparaat snel en efficiënt repareren, zodat je weer zorgeloos gebruik kunt maken van jouw witgoed.

De Voordelen van De Brabantse Witgoed Centrale

Bij De Brabantse Witgoed Centrale profiteer je van de volgende voordelen:

 • Ervaren monteurs met kennis van alle grote merken
 • Gunstige tarieven voor witgoed reparatie
 • Snelle en vakkundige service in de regio Veldhoven
 • Uitgebreide garantie op alle reparaties

Dus wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met De Brabantse Witgoed Centrale voor al jouw witgoed reparaties in Veldhoven en omstreken. Onze ervaren monteurs staan klaar om jouw wasmachine, vaatwasser of wasdroger weer in topconditie te krijgen.

 

Reparatie binnen 24 uur

Wij kunnen meestal al binnen 24 uur langs komen bij om de witgoed reparatie uit te voeren.

All-in starttarief van €69,-

Wij werken met een All-in starttarief van €69,-. Incl. 15 min. reparatietijd, voorrijkosten en garantie. Transparant en helder zonder verassingen achteraf.

100% gecertificeerde monteurs

Wij werken enkel met gecertificeerde monteurs. Bij ons bent u in goede handen.

6 dagen in de week bereikbaar!

Wij zijn voor u 6 dagen in de week bereikbaar per telefoon of online. Zo kunt u ons bereiken wanneer het u uitkomt.

De nr 1. in Brabant

Wij zijn gevestigd met diverse monteurs en werkplaatsen door heel Brabant. Bel ons gerust met uw vraag of maak een afspraak.
Reparatie inplannen
Snel weten waar u aan toe bent? Plan direct een reparatie in en wij nemen contact met u op voor een reparatie afspraak. U kunt ons ook direct bellen op 085 - 760 54 42.
  Wij doen ons best om de gewenste reparatie datum in te plannen. U krijgt van ons daarover zo snel mogelijk een bericht. Wij bellen of mailen u daarover.

  Wij repareren alle merken witgoed.

  WhatsApp Chat
  Support
  Hallo! Welkom bij Witgoed Brigade! Plan hier je reparatie of stel een vraag.
  10:51
  Begin met chatten